Mijn naam is Bianca Strooker, gediplomeerd schoonheidsspecialist en nagelstyliste. Mijn Schoonheidssalon en nagelstudio StrooCare heb ik in huis in Delft Noord.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik met huidverzorging en cosmetica bezig en heeft het beautyvak mij altijd zeer geïnteresseerd. Echter is mijn carrière een ander pad op gegaan en ben ik voor de KLM als stewardess gaan werken, wat ik al weer jaren met erg veel plezier doe. Ik ben wel altijd op hobbymatige basis met uiterlijke verzorging bezig gebleven.

Toen ik een aantal jaren geleden de kans kreeg parttime te gaan vliegen bij KLM en daarnaast een opleiding tot schoonheidsspecialiste te volgen heb ik dat met beide handen aangegrepen met als gevolg dat ik in 2011 mijn eigen salon aan huis kon starten. In vergelijking met schoonheidsspecialistes die ik zelf door de jaren heen bezocht heb, werk ik op enkele punten duidelijk anders.

In eerste plaats werk ik niet 'op de klok'. Loopt een behandeling om wat voor reden dan ook iets uit, dan is dat geen probleem en blijft de prijs uiteraard hetzelfde. Zorgvuldigheid en volledigheid staan voor mij hoog in het vaandel.

Tevens hoeft u bij schoonheidssalon StrooCare niet te vrezen dat ik u overhaal of push tot het aanschaffen van producten. Ik werk vanuit een passie en een plezier voor het vak en niet vanuit een commercieel oogpunt. Uiteraard zijn er producten bij mij te koop, tegen een zeer schappelijke prijs, maar u mag zelf aangeven of u daar interesse in heeft.

Dat ik niet vanuit een commercieel oogpunt werk, vindt u ook terug in mijn behandelingsprijzen die zeer schappelijk zijn, want een mooie en gezonde huid moet voor iedereen betaalbaar zijn.

Maak nu een afspraak en ervaar het voor uzelf dat u uw nieuwe schoonheidsspecialiste heeft gevonden!!

Graag tot ziens!