Totale lichaamsbehandeling met TREATMENTS UYUNI

Hoog in de bergen op de grens van Bolivia en Peru ligt het Titicacameer. Op het meer drijven eilanden van riet waarop kleine dorpjes zijn gebouwd. Het meer stroomt een aantal keer per jaar over,  waardoor de eilandjes afdrijven naar de Salar de Uyuni , een van de grootste zoutvlaktes ter wereld.

Op deze zoutvlakte is een klein eiland dat volstaat met cactussen. Tegen deze cactussen zet het zout zich af, wat van oudsher door de bewoners van de drijvende dorpen in de meren gebruikt werd om heerlijk geurende en verwarmde bundeltjes van te maken die wiegjes verwarmen en pijnlijke spieren verlichten.

Deze oeroude Boliviaanse behandeling laat uw dagelijkse beslommeringen even vergeten. Geniet van de massage met warme Uyuni bundeltjes, een heerlijke lichaamsscrub en een weldadige pakking.

Laat u verrassen door deze mooie behandeling en droom mee naar de warme weldaad van Bolivia.

Deze totale lichaamsbehandeling duurt ong. 90 minuten en kost € 79,-

De productlijn van Uyuni is ook bij salon StrooCare te verkrijgen. Deze omvat o.a. een zalige cooling mud scrub, een geurende bed- en bodymist, een verzorgende bodybutter, en nog veel meer. Laat u informeren en verrassen over de scherpe prijzen!